Targul Ghidul Miresei 23-25 Mai 2014

Va asteptam cu drag in perioada 23-25 Mai la Targul Ghidul Miresei, Cupola Romexpo

Târgul de Nunți Ghidul Miresei: cadouri de peste 200.000 de euro

Vrei o nuntă de poveste? Vino între 23-25 mai în Cupola Romexpo la ediția de vară a celui mai mare târg de nunți din România! Cea de a XII-a ediție a Târgului de Nunți Ghidul Miresei ți-a pregătit numeroase oferte EARLY booking 2015 și LAST MINUTE wedding 2014. Te așteaptă reduceri substanțiale la noile colecții 2014 de rochii de mireasă și ocazie, costume de mire, verighete, invitații sau accesorii de nuntă dar și decoruri senzaționale pentru o nuntă de vis.

Cadouri pentru toți vizitatorii: vouchere de peste 200.000 de euro

În plus, ediția de vară își întâmpină vizitatorii cu mii de vouchere pe care le vor putea folosi în toate cele trei zile de târg la achiziționarea produselor și serviciilor pentru realizarea unei nunți complete. Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor la întrarea în târg un voucher în valoare de 200 lei pentru cumparaturi sau pentru a obține și alte reduceri pe lângă cele oferite de expozanții participanți la campanie.

Îți treci mireasa peste pragul târgului și aveți INTRAREA GRATUITĂ la Târgul de Nunți Ghidul Miresei Mai 2014!

Noutatea de senzație a editiei de mai a celui mai mare târg de nunți din România – TÂRGUL GHIDUL MIRESEI – este intrarea gratuită, în prima zi de târg, vineri 23 mai, pentru cei mai îndrăzneți miri! În ton cu una din tradițiile specifice unei nunți, care presupune ca mirele să își treacă mireasa peste prag, pentru cei mai curajoși miri ai anului 2014, și chiar 2015, avem o provocare: mirele care își va duce în brațe aleasa inimii, de la primul pas făcut pe covorul roșu până la intrarea în Cupola Romexpo și o va trece pragul târgului, va primi cadou intrarea liberă și multe surprize delicioase!

Tombola Ghidul Miresei: premii de peste 10.000 euro

Cea mai valoroasă surpriză pregatită de noi și la această ediție, rămâne însă Tombola Ghidul Miresei cu premii de peste 10.000 euro pe care le poți câștiga completând biletul de intrare pe verso și introducându-l în urnele special amenajate. Duminică, 25 mai 2014, va avea loc extragerea finală pentru premiile oferite la Tombola Ghidul Miresei, pe scena din Cupola Romexpo. În premieră la această a XII-a ediție a Târgului de Nunți Ghidul Miresei vom avea și o tombolă specială pentru expozanții din târg cu premii în valoare de peste 7.000 euro.

Fii la curent cu promoțiile și ofertele speciale de care poți beneficia dar și concursurile special organizate pentru ediția din mai a Târgului Ghidul Miresei pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei

Sursa: www.targulghidulmiresei.ro

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply