Colectia Cherie

Delicată ca o floare, nobilă în gesturi si tandră din priviri, Cherie este o domnisoară frumoasă, inteligentă, romantică si impunătoare prin misterul pe care îl împrăstie prin prezenta ei. Iubeste trandafirii, primăvara si briza oceanului. Îsi poartă cu gratie rochiile în stil clasic dar si cele în stil contemporan. Adoră dantela si delicatesea-i, finetea tulului si fosnetul misterios al taftalei. Albul simbolizează cel mai bine sufletul ei pur.

Cherie a fost sursa de inspiratie a designerului Svetlana Dintu pentru ultima colectie semnată pentru Casa Vogue Mariage – Colectia Cherie 2013 Casa Vogue Mariage. Noile modele de rochii de mireasă lucrate si brodate manual, prezintă viitoarei miresei diferite optiuni de tesătură, croi si textură.

De la rochii cu peste 2500 de cristale swarovski cusute manual până la deux-pieces accesorizate cu perle naturale si dantelă chantilly. Tul imperial, tafta si satin sunt tesăturile cu care designerul jonglează si în această ultimă colectie pentru Casei Vogue Mariage.